Persconferentie

Hier vindt u de actuele maatregelen van de overheid en hoe wij bij A Tavola deze maatregelen toepassen.

Persconferentie 23 Maart

Na aanleiding van de persconferentie van Dhr. De Jonghe en Dhr. Rutte waarbij werd verteld dat de maatregelen toch niet worden versoepeld en dat de terrassen niet open mogen op 31 Maart. Wij moeten u helaas vermelden dat alle reserveringen van 31 maart tot 20 April worden geannuleerd. Ook willen wij u vermelden dat wij op 1 april gesloten zijn en dat het niet mogelijk is om een bestelling via onze website te plaatsen voor deze datum. Heeft u eerder al een bestelling geplaatst? Dan krijgt u gewoon uw geld terug.

Persconferentie 20 April

Na aanleiding van de persconferentie van Dhr. De Jonghe en Dhr. Rutte waarbij nogmaals werd aangegeven dat de maatregelen met 1 week worden verlengd, Wat inhoud dat wij helaas u nogmaals moeten meedelen dat wij onze terras niet mogen op gooien. Op dit moment wordt er gekeken of de terrassen toch open mogen op 28 April, of dit zeker is is nog niet bekend.

Persconferentie 28 April

Afwachtend van deze persconferentie of de maatregelen worden verlengd. Zo niet en de terrassen mogen open dan zullen wij dit ook per e-mail campagne publiceren.

1 Comment

Post a Comment