FB IG
contactgegevens

Adres en Contact

Heeft u vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen en vergeet niet een kijkje te nemen bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Verkopen jullie dinerbonnen?

Dinerbonnen kunnen in het restaurant gekocht worden bij een van onze medewerkers of via de website. U kunt zelf de waarde van de bon bepalen en de bonnen zijn voor 1 jaar geldig. Meer informatie over diner bonnen vindt u op: www.atavolarestaurant.nl/giftcards

Moet ik reserveren?

We raden aan om te reserveren zodat je verzekert bent van een tafel. Echter is zo binnen lopen ook mogelijk. Bij drukte is er een kans dat je even moet wachten tot er een plek vrij is. Online reserveren kan alleen voor maximaal 6 personen. Voor grote groepen tot 8 personen raden we aan te reserveren en bij groepen groter dan 8 om contact op te nemen!

Kunnen we ook met een grote groep komen?

Wij verwelkomen regelmatig grote groepen in ons restaurant. Bruiloften, feesten en partijen zijn altijd bij ons welkom. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Telefoon :+31 020 625 4994 Wij bieden plek aan groepen tot 50 personen.

Hebben jullie ook een lunchkaart?

Wij hebben onlangs een nieuwe lunchkaart gelanceerd, deze kunt u hier bekijken. Tot 17:00 is het mogelijk om van de lunchkaart te bestellen.