Waar wij voor staan

Sinds 1999 is ons familiebedrijf A Tavola gevestigd in Amsterdam. In ons restaurant maken wij alleen gebruik van de door ons zelf geïmporteerde Italiaanse streekproducten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij maken pure, traditionele Italiaanse gerechten, waarbij ambachtelijkheid centraal staat.”
over ons

Gastronomische Ervaring

Onze ingrediënten komen rechtstreeks van onze eigen grond in Palomonte, gelegen in de Italiaanse provincie Salerno. De vulkanische grond, het heuvelachtige landschap en het warme klimaat maken deze regio tot een van de beste landbouwgebieden van Italië.

Ontmoet onze Gastronoom en Chef

Gerardo Mazziotta

Gevoel is voor de autodidact Gerardo Mazziotta het belangrijkste instrument achter het fornuis. De basis is de pure, traditionele Italiaanse keuken, waarbij ambachtelijkheid centraal staat. Het brood bakt Gerardo elke dag eigenhandig, de vis wordt dagelijks vers gehaald bij de afslag en de wijnen importeert hij hoogstpersoonlijk uit Italië. Die aandacht proef je overal in terug, een waar genot!

Private Dining

Groeps Reserveringen

Wij verwelkomen regelmatig grote groepen in ons restaurant. Bruiloften, feesten en partijen zijn altijd bij ons welkom. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij bieden plek aan groepen tot 50 personen.

Neem contact met ons op

Kadijksplein 9

1018 AC Amsterdam

(020) 625 4994

info@atavolarestaurant.nl