Ons Verhaal

Ons achtergrond, Palomonte

De wortels van A Tavola liggen in Palomonte, een klein dorpje in de bergen van de provincie Salerno. Men leeft hier voornamelijk van de landbouw vanwege de gunstige geografische omstandigheden; de vulkanische grond, het heuvelachtige landschap en het warme klimaat maken deze regio tot een van de beste landbouwgebieden van Italië

Vanuit Palomonte naar Nederland

De pure Italiaanse keuken

Gevoel is voor de autodidact Gerardo Mazziotta het belangrijkste instrument achter het fornuis. De basis is de pure, traditionele Italiaanse keuken, waarbij ambachtelijkheid centraal staat. Het brood bakt Gerardo elke dag eigenhandig, de vis wordt dagelijks vers gehaald bij de afslag en de wijnen importeert hij hoogstpersoonlijk uit Italië. Die aandacht proef je overal in terug, een waar genot!

Chef & Gastronoom

Gerardo Mazziotta

Een man die de traditionele keuken van Italië als geen ander kent

``Sinds 1999 importeren wij zoveel mogelijk ingrediënten en producten die wij verbouwen op onze eigen grond in Palomonte. Wij maken pure, traditionele Italiaanse gerechten, waarbij ambachtelijkheid centraal staat.``